Springmasjien Wynant-Broekaert

Springmasjien, jouw sprongen in euro's

€ 4230
 

Momenteel hebben we € 4230
 
bijeengesprongen voor een goed doel.
Ook zin om je steentje bij te springen, de teller de hoogte in te jagen?
Ons springmasjien is dé manier om dat te doen. Plezier verzekerd. 

Deelnemen

Dat springen goed doet

Je kinderen plezier bezorgen of het kind in jezelf nog eens loslaten en zo ook anderen blij maken? Goed doen was nog nooit zo simpel, hartverwarmend en fun. Duik onze wasmachine in en spring. Moeilijker wordt het niet. 
 
Zet onze Wynant-Broekaert Springmasjien op je feest en geef om anderen. Een leuke attractie voor de kids om het hart uit hun lijfje te springen en een financieel duwtje in de rug voor een organisatie uit de regio. 
Elke keer een vereniging, buurtcomité of jeugdbeweging onze Springmasjien huurt, gaat die bijdrage in een spaarpot. De opbrengst vormt een extraatje voor wie het kan gebruiken.
 
Organiseer je wat? Van straatfeest tot familiedag, reserveer de Wynant-Broekaert Springmasjien. Zo maak je grote en kleine mensen blij die je kent en die je niet kent. 
 
Een hart voor anderen, #wehaveit
En jij ook.
Onze Springmasjien huren?

Dat springen goed doet

Elke sprong steunt ...

Dat ons Springmasjien plezier moet brengen. Dat was zeker. Dat we daar elke keer een bijzonder extraatje aan willen verbinden, dat ook. Alle voorbije en toekomstige sprongen, zorgen voor een fijne bijdrage voor onze goede doelen. En daarvoor zeggen we je graag “ongelooflijk merci”.

Huidig Spring-project: Zonnebloem VZW
Zonnebloem VZW is een organisatie in Heule (Kortrijk) die zorg draagt voor kinderen en jongeren van 0 tot 25 jaar met een beperking. Het uitgangspunt is het versterken van gezinnen in de persoonlijke zorg om hun kind. Samen met de gezinnen gaat Zonnebloem vzw op zoek naar een zo optimaal mogelijke ondersteuning op maat. En daar springen we graag voor in de bres! Zo staat het Springmasjien reeds ter beschikking voor hun activiteiten, maar daar doen we graag nog een schepje bovenop. Spring je mee?

Voorbije Spring-projecten
Een onvergetelijke vakantie - Zonnebloemblaadjes
VZW De Zonnebloemblaadjes vzw is een vereniging die zich inzet voor de integratie van kinderen en jongeren met een handicap. Met de hulp van enthousiaste vrijwilligers en sponsors bezorgt Zonnebloemblaadjes hen elk jaar opnieuw een onvergetelijk zomerkamp. Jullie sprongen maar liefst € 750 bij elkaar. Die werden besteed aan diverse materialen voor de ondersteuning van hun werking. Goed gesprongen, al zeggen we het zelf!

​Zingen & Swingen - De Rijzende Ster
De Rijzende Ster is residentiële voorziening voor opvang van kinderen en jongeren vanaf 2.5 tot 18. In de bijzondere jeugdzorg wordt dagelijks met man en macht gewerkt om een thuis te creëeren. We zetten graag onze schouders onder een geslaagd Sinterklaas-moment: € 1500 van de sympathieke springers en € 500 als extra duit in het zakje van ons, zorgde voor een mooi totaal. Het integrale bedrag konden we besteden aan 2 LG 55” smart tv’s en een audiosysteem voor karaoke- en andere feestjes.

Elke sprong steunt ...

Onze #wbspringmasjien op social media. Stuur ons jouw foto!

Ons #wbspringmasjien op je feest en op social media. #durfspringen. 

Ons springmasjien huren op je feest?

Ons springkasteel popelt om op jouw feest van de partij te zijn. 
Informeer zonder aarzelen naar onze "huur"voorwaarden en bedoeling met de opbrengst ervan.

Onze testspringertjes waren alvast erg te spreken over onze Springmasjien.
Laat jij je kids binnenkort ook onze wasmachine induiken?
We garanderen je niet dat ze er proper weer uit komen, maar ze zullen zich geamuseerd hebben.

En moeten hun kleren worden gewassen?
Je weet het, #wehaveit
Huur het springmasjien hier
 

Ons springmasjien huren op je feest?

Site by Branderij