Realisaties Wynant-Broekaert

Moderne woning met "state of the art" integratie

Audio - Video - Keuken

Deze moderne woning werd door Wynant- Broekaert voorzien van alle nodige audio, video en keuken technieken. Een pareltje in centrum Gent...

Meer info
dscf0629

Inrichting IWC Store Antwerpen

Audio - Video - Conference

Juwelier Haesevoets koos voor Wynant-Broekaert tijdens de opbouw van hun gloednieuwe IWC Store te Antwerpen. Van rustgevende achtergrondmuziek tot volledig ingewerkte interactieve displays en een overheerlijke koffie… You want it? We have it!

Meer info
iwc1

Appartement met audio video bediening op maat

Audio-Video

2 Samsung QLED TV's rug aan rug gemonteerd om zowel in de woonkamer als in het bureau TV te kunnen kijken op hetzelfde moment. Alle KEF inbouw luidsprekers zijn subtiel weggewerkt achter het akoestische spanplafond en worden aangestuurd met Sonos. Voor deze woning werd via RTI een op maat uitgewer...

Meer info
appartement audio video bediening op maat

KCC Entertainment Design

Presentatie-Digital Signage

Een volledige setup voor productpresentaties, dynamisch gestuurde beelden als muuranimatie en een vergaderoplossing tussen de filialen en klanten overal ter wereld. Ook hiervoor kan je terecht bij Wynant-Broekaert, uw partner in digital signage en B2B oplossingen.

Meer info
wynant broekaert realisatie kcc entertainment design

Strak design volgens de hoogste kwaliteitsnormen

Keuken

In dit project koos de klant voor een combinatie van design en kwalitatieve toestellen. De kastenwand met Miele toestellen lijkt de droom van iedere hobbykok. De combinatie van een koffie-automaat, hogedruk steamer, combi-oven en warmhoudlades zorgen voor superieure kookprestaties.

Meer info
wynant broekaert realisatie designkeuken

Herenhuis met NAD, Kef & Sonos

Audio

Een superieur afgewerkte woning met daarin top-audio systemen. Hier werd gekozen voor de gouden combinatie van NAD, Kef & Sonos.

Meer info
wynant broekaert realisatie nad kef sonos

Garage Monserez

Audio-Video

Monserez plaatste in Kortrijk een volledig nieuwe garage en daarin mochten de nodige audio en video toepassingen uiteraard niet ontbreken.

Meer info
wynant broekaert realisatie monserez

Feestzaal Vaernewijck

Audio

Feestje in het vooruitzicht? Bij Salons Vaernewijck te Kuurne bieden ze tal van mogelijkheden. In hun volledig vernieuwd interieur kan u terecht voor trouwfeesten, familiefeestjes, babyborrels, en zoveel meer. U kan het misschien al raden? Inderdaad, de audio werd feestelijk voorzien door team Wynan...

Meer info
wynant broekaert realisatie vaernewyck

CVO Miras

Audio-Presentatiesysteem

CVO Miras koos ook voor Wynant-Broekaert bij de opbouw van hun project op Kortrijk Weide. Alle lokalen werden voorzien van Epson projectoren en Apart Audiosystemen. Daarnaast werden de polyvalente ruimtes uitgerust met hoogwaardige audio- en presentatiesystemen.

Meer info
wynant broekaert realisatie cvo miras

Audiofiele hobbykok

Audio-Video-Keuken

Een strakke keuken vereist inbouw keukentoestellen die deze strakke lijnen respecteren. Naast de keuken ontfermden we ons over de volledig ingewerkte audio en tv-oplossing.

Meer info
wynant broekaert realisatie keuken audio video

Gravenkapel Kortrijk

Audio

Ook kerken en andere openbare gebouwen voorzien wij van audio waar nodig. We brengen de ruimte in kaart en voorzien de beste hardware voor de akoestiek van de ruimte. Zowel voor spraak als muziekweergave is deze hoogwaardige set van Audac dé oplossing.

Meer info
wynant broekaert realisatie gravenkapel kortrijk

Privéwoning

Audio-Video

Een zeer strak afgewerkte woning aangevuld met volledig weggewerkte speakers en tv's die volledig opgaan in het interieur. Een project ism interieurbureau Pedro Verhue.

Meer info
wynant broekaert realisatie pedro verhue

Totaalinrichting van audio en video

Audio-Video

Project in samenwerking met interieurbureau Pedro Verhue voor de totaalinrichting van audio en video.

Meer info
wynant broekaert realisatie audio video pedro verhue

Leman Cake Decorations

Audio-Keuken-Presentatie

Leman Cake plaatste een volledige nieuwbouw. In dit project hebben wij hen voorzien van de nodige audiosystemen, demokeukens en presentatie toepassingen. Leman Cake is in ieder geval klaar voor de toekomst.

Meer info
wynant broekaert realisatie cake decorations leman

Garage Devos-Capoen

Audio-Video-Keuken

Ook garage Devos Capoen koos voor Wynant-Broekaert als partner in audio, video en keukentoestellen. Hun vernieuwde toonzaal is uitgerust met de nodige apparatuur om net dat tikkeltje meer te bieden aan de klanten.

Meer info
wynant broekaert realisatie devos capoen

Site by Branderij