01

You want it, we have it

Het is zeer belangrijk dat onze klanten naar huis gaan met hetgeen waar zij zich goed bij voelen, wat voldoet aan hun noden. Ons team helpt jou hier dan ook intensief bij. Voor ieders vraag, hebben wij de perfecte oplossing.

Meer info

02

Levering & plaatsing bij u thuis

Jouw aankoop geleverd en geïnstalleerd op jouw adres? Ons vakkundig installatieteam staat voor je klaar! Een uitgebreide uitleg over de werking van jouw nieuwe toestel behoort uiteraard tot onze service!

Meer info

03

Professionele medewerkers

In onze 2 zaken staan wij dag in, dag uit klaar om je te adviseren. Ons deskundig team luistert naar jouw wensen en staat klaar met professionele raad. Door onze aanpak garanderen we dat je zeker geen miskoop doet!

Meer info

winkels Wynant-Broekaert

winkel Kuurne

Wynant-Broekaert

Vlakbij de iconische Sint-Pieterskerk in Kuurne vind je langs de Brugsesteenweg Wynant-Broekaert Kuurne terug. We verwelkomen je met een ruim aanbod electro, audio & video.

Meer info
wynant broekaert kuurne

winkel Kortrijk

Wynant-Broekaert

Tussen de R8 en het centrum van Kortrijk, tref je op één van de belangrijkste invalswegen van de stad Wynant-Broekaert Kortrijk aan. Ons ruim aanbod beleef je met gemak dankzij de Shop & Go parkeerplaatsen voor de winkel.

Meer info
wynant broekaert kortrijk

Moeiteloos minderen met plastic

blog 23 september 2021

Als je met kleine dingen je steentje zou kunnen bijdragen aan een beter milieu, zou je dat dan doen? We laten je kennismaken met 3 fijne alternatieven om de stroom plastic sterk te verminderen. Misschien ontdek je iets nieuws of stel je vast dat je gewoon erg goed bezig bent.

Meer info

Diensten Wynant-Broekaert

Verhuur projectie & video

Ondersteuning voor jouw (bedrijfs)event

Binnenkort een (bedrijfs)event, aanwezig op een beurs of organiseer je een teambuilding? Wynant-Broekaert zorgt voor de nodige ondersteuning! Ontdek ons uitgebreid aanbod, van beamer en hdmi-kabel tot een tv- of projectiescherm. You want it? We have it!

Meer info
wynant broekaert verhuur b2b

Verhuur Party & DJ Materiaal

Klank en licht

Binnenkort een feestje bij jou thuis, maar je beschikt niet over de nodige materialen? Geen nood! Wynant-Broekaert staat voor je klaar met een oplossing op maat. Ons ruim aanbod Party & DJ materiaal zorgt er voor dat ook de professionele DJ bij ons terecht kan. Van hoofdtelefoon tot draaitafel.

Meer info
wynant broekaert verhuur dj

Professionele Dienst-Na-Verkoop

Technieker nodig?

Onze dienst-na-verkoop is minstens even belangrijk als de aankoop van een product. We hebben een professionele hersteldienst die snel en efficiënt te werk gaat. Ondervind je dus problemen met één van je toestellen? Spring gerust eens binnen en ons team van experts helpt je graag op weg, ook voor toestellen die niet bij ons zijn aangekocht.

Meer info
wynant broekaert dienst na verkoop

B2B Oplossingen

Audio-Video-Presentatie

Er zijn verschillende mogelijkheden om je bedrijf te optimaliseren. Van een professioneel geluidssysteem tot draadloos presenteren met interactief touch display. We gaan hierbij altijd voor een persoonlijke aanpak en werken een systeem op maat uit.

Meer info
wynant b2b

Vragen?Contacteer ons

Nood aan advies? Audio beleven? TV voelen? Dienst-na-verkoop?
Laat ons iets weten. Ons team staat voor je klaar. You want it, we have it!