Diensten Wynant-Broekaert

Verhuur projectie & video

Ondersteuning voor jouw (bedrijfs)event

Binnenkort een (bedrijfs)event, aanwezig op een beurs of organiseer je een teambuilding? Wynant-Broekaert zorgt voor de nodige ondersteuning! Ontdek ons uitgebreid aanbod, van beamer en hdmi-kabel tot een tv- of projectiescherm. You want it? We have it!

Meer info
wynant broekaert verhuur b2b 540

Verhuur Party & DJ Materiaal

Klank en licht

Binnenkort een feestje bij jou thuis, maar je beschikt niet over de nodige materialen? Geen nood! Wynant-Broekaert staat voor je klaar met een oplossing op maat. Ons ruim aanbod Party & DJ materiaal zorgt er voor dat ook de professionele DJ bij ons terecht kan. Van hoofdtelefoon tot draaitafel.

Meer info
wynant broekaert verhuur dj 540

Levering & Installatie

Vakkundige installatieteams

Jouw aankoop geleverd en geïnstalleerd bij jou thuis? Wij maken het je graag gemakkelijk. Daarom kan je rekenen op ons vakkundig installatieteam: levering, plaatsing én een mondje uitleg. Want wij zijn pas tevreden als jij kan genieten van je nieuwe aanwinst.

Meer info
vrachtwagen levering wynant

Professionele Dienst-Na-Verkoop

Technieker nodig?

Onze dienst-na-verkoop is minstens even belangrijk als de aankoop van een product. We hebben een professionele hersteldienst die snel en efficiënt te werk gaat. Ondervind je dus problemen met één van je toestellen? Spring gerust eens binnen en ons team van experts helpt je graag op weg, ook voor ...

Meer info
wynant broekaert dienst na verkoop 540

B2B Oplossingen

Audio-Video-Presentatie

Er zijn verschillende mogelijkheden om je bedrijf te optimaliseren. Van een professioneel geluidssysteem tot draadloos presenteren met interactief touch display. We gaan hierbij altijd voor een persoonlijke aanpak en werken een systeem op maat uit.

Meer info
wynant b2b 540

Meubelen op maat

We hebben allemaal onze persoonlijke smaak. Daarom biedt Wynant-Broekaert naast ons breed gamma aan elektro ook meubelen op maat aan, geschikt om al jouw toestellen in of op te plaatsen. Afgewerkt volgens jouw persoonlijke stijl en helemaal op maat van jouw uniek interieur.

Meer info
meubelen op maat

Site by Branderij