Blog posts Wynant-Broekaert

Solden bij Wynant-Broekaert? 08/07/2021

Maar natuurlijk! We have it.

Ja, juli is al een weekje bezig en profiteerde je al van de koopjes om je gezin in het nieuw te steken. Groot gelijk. Nu is echter ook hét moment om je elektro thuis eens te vernieuwen. We schotelen je hier maar een paar koopjes uit ons aanbod. Blader zeker door de folder die je hier verderop vindt.

image002

Kleine wasjes, grote wasjes
Je wasmachine draait meer dan ooit. Toch zeker als je kinderen buiten ravotten of nog maar een koekje eten met slechts een minuscuul stukje chocolade erop. Gegarandeerd hangen ze vol van boven tot onder. Kinderen ;) Zelf gaan we ook niet vrijuit. Met van die plakkerige dagen, qua weer toch, heb je gelijk als je 's middags switcht van topje, hemd of T-shirt. Wasmanden raken sneller gevuld dan dat ze weer leeg raken. De Zanussi en AEG wasmachines in deze koopjesperiode zijn aanraders: 5 jaar garantie en kortingen die tot een paar €100 euro oplopen.  
Oh, droogkast nodig ook? 
We have it.

Bekijk snel de folder.

Over koel en heet én Tetris

Koelkast gevuld met vanalles lekkers, want we mogen volk ontvangen en 't is zo goed als congé. Inductiekookplaten met brugfunctie (We leggen het je graag uit;) en zelfreinigende ovens, ze krijgen je misschien wel zover om die stapel kookboeken die je kocht met de mooiste bedoelingen eens écht te gaan gebruiken. En opnieuw toppers van formaat. Ook inbouwkoelkasten met optispace. Jawel, optimale space om die 200 liter inhoud als Tetriskampioen te vullen.

Zoek het op in de folder.
Of kom gewoon langs. Ben je nog eens buiten. 
Wij bezorgen wel bij je thuis.

Opgeruimd staat netjes
Voor de smospotten zijn er ook super promoties op stofzuigers. Compacte stofzuigers, snoerloze stofzuigers, stofzuigers voor harde en zachte vloeren. Ja, zelfs stofzuigers die haren van huisdieren makkelijk opzuigen. Hoera!
Wynant-Broekaert in Kuurne én Kortrijk. Kies je favoriet, maar vergeet niet:

You want it, we have it.

 

 

Vragen?Contacteer ons

Nood aan advies? Audio beleven? TV voelen? Dienst-na-verkoop?
Laat ons iets weten. Ons team staat voor je klaar. You want it, we have it!