Blog posts Wynant-Broekaert

Onze tactiek om het EK te winnen 28/05/2021

eenvoudig en dodelijk efficiënt

De liefhebbers tellen af naar 11 juni. Misschien nog meer naar de 12de, want dan spelen “wij” onze eerste match op het EK. Wellicht haalde je ook de definitieve selectie van Roberto Martinez niet, maar geen paniek, je maakt deel uit van de Wynant-Broekaert selectie. Wat onze strategie is om het EK te winnen, vertellen we je met plezier. Lees en luister en tref daarna de laatste voorbereidingen. Samen walsen we tot de finale om uiteindelijk de trofee in de lucht te steken.

wynant broekaert ek voetbal

IN DE SPITS
Loepzuivere passes en haarscherpe voorzetten leveren de nodige doelpunten op. Dribbels, vrije trappen en wereldsaves. Allemaal in 4K. De SAMSUNG QLED die we opstellen, vormt de norm voor kwaliteit. Deze televisie is gewoon beter, scherper, helderder. Een niet te missen ploegmaat om je EK mee kleur te geven. 
wynant-broekaert qled samsung
Scoor hier je QLED

OP DE FLANKEN
Een topspits scoort nog makkelijker met een stevige ondersteuning. Daar hebben we uiteraard aan gedacht. Op de flanken of in de rug, we omringen de tv met spelers die van zich zullen laten horen. De knallers uit de SONOS ARC zijn puur vakmanschap. Gebaseerd op eenvoud, zonder gedoe, maar met de elegantie en kwaliteit die we bij Wynant-Broekaert in elke selectie steken. 
wynant broekaert sonos
Koop je top klank hier

​DE VERDEDIGING
Om ervoor te zorgen dat de defensie het de hele wedstrijd vol energie uithoudt, stellen we de FRIFRI FRITEUSE op. Klassevol en uiterst precies, met oog voor details. De acties van de FriFri doen je zonder twijfel likkebaarden en verlangen naar meer. Reden te meer om hem in onze selectie op te nemen. Duimen en vingers zul je aflikken. Beloofd.
wynant broekaert frifri friteuse
Win elke match met je FriFri

Loop zeker nog langs in Kortrijk of Kuurne voor onze laatste aanwijzingen. Je EK voetbal wordt een feest. En het leuke is … nadien presteert onze selectie ook fantastisch op de Olympische Spelen en tijdens de Tour de France. Zelfs je Familie zal je Thuis nog nooit zo goed ontvangen hebben.
Alles om mee te scoren? You want it, we have it.
 

Vragen?Contacteer ons

Nood aan advies? Audio beleven? TV voelen? Dienst-na-verkoop?
Laat ons iets weten. Ons team staat voor je klaar. You want it, we have it!

Site by Branderij