Blog posts Wynant-Broekaert

Laat je niet stoppen om te Black Friday shoppen 12/11/2020

Unieke kansen om koopjes te doen.

Black Friday shoppen in Kortrijk of Kuurne. Het stond misschien ook op jouw kalender aangestipt. Bij Wynant-Broekaert waren we volop aan de slag om jou een unieke winkelervaring te bezorgen, zoals je van ons kunt verwachten. Winkels dicht, maar geen nood. Black Friday promotie, we still have it.

black friday blog Wynant Broekaert

#shoplokaal
Een hashtag die veel lokale handelaars gebruiken. En terecht. We ontvangen jullie het liefst allemaal in de winkel in Kortrijk en Kuurne voor het persoonlijk contact, de juiste antwoorden op al je vragen om de beste keuze te kunnen maken. Groot of klein electro, audio en tvKwaliteit in service en product, de sterktes van je lokale handelaar. 
online shoppen?

Druk aan het werk
Ondanks opgelegde maatregelen, blijven we druk in de weer. De webshop die dag en nacht open is. Onze hersteldienst die blijft draaien. Afhalingen in de winkel, leveringen thuis, telefonisch of via mail klaar om je vragen te beantwoorden en je zo persoonlijk mogelijk te helpen. 
Reparatie nodig?

Black Friday korting
Wynant-Broekaert zou Wynant-Broekaert niet zijn als we je in de aanloop naar Black Friday, 27 november, niet verwennen met een gevarieerde mix aan leuke en nuttige producten tegen een heel scherpe prijs. We serveren je producten en toestellen om te koken en te “fun cooken”. Eten brengt mensen rond de tafel en al zeker wanneer je aan tafel kunt koken. Liefhebbers van klank en beeld kunnen hun slag slaan: speakers om muziek en podcasts of audioboeken te streamen. Al eens geprobeerd, zo’n audioboek? Zo wordt lezen een echt rustgevend moment voor je gaat slapen. Een knappe Oled-tv om je dagelijkse soap te kijken of die nieuwe reeks te bingewatchen, bieden we ook aan. Een strijkgenerator en wasmachine maken de Black Friday promo’s compleet en je huishoudelijk werk een stuk lichter. Top producten aan top prijzen.
 
Van 23 tot en met 28 november, vooral online dus. Houd onze website en social media in de gaten. Volg je ons trouwens al op Facebook en Instagram? Doen! Zo blijf je bij met wat Wynant-Broekaert allemaal voor jou in petto heeft. Want plannen voor wanneer het leven weer op gang mag komen, we have it!

Vragen?Contacteer ons

Nood aan advies? Audio beleven? TV voelen? Dienst-na-verkoop?
Laat ons iets weten. Ons team staat voor je klaar. You want it, we have it!

Site by Branderij