Blog posts Wynant-Broekaert

Is je vergaderzaal even hedendaags als je vergadertechniek? 28/02/2020

Over goeie vergadertechnieken spreken we ons niet uit. Daar zijn andere specialisten voor. De technische kant van het hedendaags en bijdetijds vergaderen, daar weten we dan weer wel heel veel vanaf.

wynant broekaert verhuur b2b

Over goeie vergadertechnieken spreken we ons niet uit. Daar zijn andere specialisten voor. De technische kant van het hedendaags en bijdetijds vergaderen, daar weten we dan weer wel heel veel vanaf.

Projecteren
Wanneer heel wat scholen ondertussen standaard met een beamer en projectiescherm gaan werken, dan mag je stellen dat de bedrijfswereld hier al jaren gebruik van maakt.  Van basic projectoren  tot laserbeamers... , #wehaveit

Video conference met touchscreen
Hedendaags vergaderen gebeurt ook frequent vanop afstand. Enkele mensen in de vergaderzaal, een buitenlandse partner in een conference room ver weg. We willen elkaar in realtime kunnen zien, de non-verbale lichaamstaal waarnemen om efficiënter en correcter beslissingen te kunnen nemen. We bieden je topkwaliteit voor je budget, zodat je in je business nog sterker voor de dag komt. Dit alles gecombineerd met een volwaardige touchscreen en uw meeting verloopt vlotter dan ooit.
 
Streamen
We streamen thuis van tablet of smartphone naar tv. Het lijkt ons dan ook meer dan de moeite om deze toepassingen ook in je vergaderzaal te integreren. Beeld, geluid, vanop verschillende devices … Het is in jouw vergaderzaal mogelijk. Die kennis en vaardigheden? #wehaveit

Klinkt goed
Een project presenteren moet je in de perfecte omstandigheden kunnen doen. Je beelden ondersteunen met muziek die je voorstelling krachtig ondersteunt, het is een plus die potentiële klanten over de streep trekt. Spreek je door een microfoon, dan hoort ook dat geluid perfect te zijn. Bij Wynant-Broekaert gaan we niet weg voor ook dat helemaal goed zit.

Contacteer ons 

Aarzel niet als klein of groot bedrijf om ons te vragen wat jouw mogelijkheden zijn. Je vragen met correcte en duidelijke informatie beantwoorden, is eigen aan onze huisstijl.
Maak een afspraak. Jouw business verdient extra cachet en omzet door een kwalitatieve upgrade van je vergaderzaal.

wynant-broekaert realisatie kcc entertainment design

De invulling van jouw behoeften? #wehaveit

Vragen?Contacteer ons

Nood aan advies? Audio beleven? TV voelen? Dienst-na-verkoop?
Laat ons iets weten. Ons team staat voor je klaar. You want it, we have it!

Site by Branderij