Blog posts Wynant-Broekaert

Het lijkt makkelijk. 07/02/2020

Maar Wynant-Broekaert maakt het je graag écht gemakkelijk. Bij ons in de winkel en bij je thuis.

image001

In de winkel
Of je nu bij ons langskomt met een duidelijk beeld voor ogen of niet. Of het om groot of klein electro gaat, om tv of telecom … Onze verkopers hebben de ervaring en expertise in huis om je met het juiste product naar huis te laten gaan.  Een grote tv is indrukwekkend, maar is zo een toestel wel ideaal voor jouw woonkamer?  Welke geluidsoplossing heb je nodig als je vooral klassieke muziek beluistert of gepassioneerd bent door duistere, diepe beats? Ervaar het zelf in de experience room. De demokeukens geven je een compleet beeld van de mogelijkheden van de keukenapparaten. Een gesprek met de verkopers geeft hen al snel een beeld van jouw noden en behoeften. Ze maken er een erezaak van je de beste voorstellen te doen. Op jouw maat.

Bij je thuis
De plaatsing van je toestellen gebeurt het best door installateurs die in een oogopslag zien waar ze op moeten letten.
Ze stellen je aankopen op, regelen alle instellingen tot de perfectie en vertrekken pas wanneer alles optimaal afgesteld is. 
Dat ze snel, efficiënt, discreet en net werken, daar houden ze zelf ook aan. Zo geniet jij het snelst en het best van je aankoop.

Toch een probleempje?
Onze experts zoeken voor jou de oplossing. Een professionele hersteldienst die even nauwgezet een toestel herstelt dat niet bij ons werd aangekocht.
Wij helpen nu eenmaal graag en dat doen we goed.

Rep je naar onze winkel in Kuurne of Kortrijk.
En vergeet niet: We have it.

Vragen?Contacteer ons

Nood aan advies? Audio beleven? TV voelen? Dienst-na-verkoop?
Laat ons iets weten. Ons team staat voor je klaar. You want it, we have it!

Site by Branderij