Blog posts Wynant-Broekaert

Al eens aan Wynant-Broekaert gedacht? 13/11/2019

You want it, we have it!

Samen met zijn 2 broers is Alexander Gaillez de drijvende kracht achter elektrozaak Wynant-Broekaert. Met filialen in Kortrijk en Kuurne is deze familiezaak reeds meer dan 45 jaar een vaste waarde in de regio. Elektrospeciaalzaak Wynant-Broekaert staat bekend voor hun klantvriendelijkheid, service en aanbod. Tijd om de zaak even van dichterbij te bekijken.

alexander gaillez

Alexander, wat onderscheidt jullie van andere elektrozaken? 
We zijn een familiebedrijf met een persoonlijke aanpak. Service maakt bij ons het verschil. In onze 2 zaken staan wij dag in, dag uit klaar om je te adviseren. Ons deskundig team zorgt er voor dat je geen miskoop begaat.. You want it, we have it! 

Kom gerust eens langs en we kijken met veel plezier wat we voor je kunnen betekenen. We hebben een ijzersterke reputatie op het vlak van keukentoestellen. Met topmerken zoals Miele, AEG, Novy… verzekeren wij je dat je jarenlang kan genieten van een uitmuntende keuken met performante apparaten.

Welke afdeling van de winkel is je persoonlijke favoriet?
Moeilijke vraag *lacht*. In feite de hele winkel, maar als ik dan echt moet kiezen: de Experience Room met onze geluidssystemen. Een geluidsinstallatie, platenspeler of hoofdtelefoon is niet eenvoudig om te kopen, zonder dat je de geluidsbeleving voelt. Daarom hebben we een ruimte gecreëerd waar je kan wegzakken in een zetel en je volledig kan laten onderdompelen in de sound. 

We vinden het zeer belangrijk dat onze klanten naar huis gaan, met hetgeen waar zij zich goed bij voelen, wat voldoet aan hun noden. Ons team helpt hen hier dan ook intensief bij. Voor ieders vraag, hebben wij de perfecte oplossing. Eenmaal het product is aangekocht, zijn we met Wynant-Broekaert nog niet uit de picture verdwenen. Er is ook de dienst-na-verkoop, deze is minstens even belangrijk als de aankoop van een product. We hebben een professionele hersteldienst die snel en effectief te werk gaat. 

Jullie hebben ook een B2B afdeling, welke service leveren jullie aan bedrijven? 
Alles wat je maar kan bedenken! We hebben heel wat ervaring met verschillende bedrijfsprojecten: van een professioneel geluidssysteem tot draadloos presenteren met interactief touchdisplay. Er zijn verscheidene mogelijkheden om je vergaderruimte of wachtzaal te optimaliseren.

Wynant Broekaert Kortrijk

We gaan hierbij altijd voor een persoonlijke aanpak en werken een systeem op maat uit. Gebruiksgemak is namelijk een belangrijke factor binnen onze werkwijze. 

Kiezen voor Wynant-Broekaert, is kiezen voor service, aanbod en de persoonlijke aanpak. In zowel Kuurne als Kortrijk garanderen we de beste oplossing voor elke behoefte en budget. Tijd dus om eens langs te gaan bij Wynant-Broekaert! You want it? We have it!

Vragen?Contacteer ons

Nood aan advies? Audio beleven? TV voelen? Dienst-na-verkoop?
Laat ons iets weten. Ons team staat voor je klaar. You want it, we have it!

Site by Branderij