Blog posts Wynant-Broekaert

5 cadeautjes van onze techniekers 03/12/2020

Ze doen niet enkel hun job uitstekend, het zijn ook nog eens vrijgevige gasten

Zelden zie je ze, maar ze zijn dagelijks voor jou in de weer. Onze techniekers en installateurs geven jou de service en kwaliteit waar Wynant-Broekaert garant voor staat. En nu geven ze je nog een erg praktisch cadeau mee ook: hun 5 eenvoudige tips om je toestellen langer als nieuw te houden. Doe er je onmiddellijk voordeel mee. - lees verder onder de foto

cadeau techniekers wynant broekaert kortrijk kuurne

Vetvrij
Wanneer je vaatwasmachine het laat afweten, nemen we ze met plezier onder handen. Toch stellen onze techniekers vaak vast dat veel problemen makkelijk kunnen worden verholpen. De AEG vaatwas ontvetter bijvoorbeeld, het product dat zij aanbevelen om vet, voedselresten en geurtjes te verwijderen. Een topper om je vaatwas fit en gezond te houden.
In huis halen?
We have it.
 
Kalkvrij
Je Senseo, topding toch? Maar wanneer heb jij jouw koffiezet voor het laatst ontkalkt? En deed je dat met azijn? Dat raden onze kenners toch af, hoor. Je toestel zal weer vlot zijn werk doen, maar raakt bij elke behandeling toch beschadigd. Je kiest het best voor de Senseo ontkalker. Je toestel niet aangetast, de temperatuur en smaak van je koffie zoals ze moeten zijn en je kopje gevuld tot waar het hoort. 
Weer heerlijke koffie? 
We have it.
 
Met de juiste filter is het beter
Nee, geen Instagram tips. Onze filters zijn echt van belang. Deze Samsung waterfilter bijvoorbeeld. Verwijdert chloor, troebelheid en geurtjes uit het leidingwater. Zo krijg je uit je Amerikaanse koelkast het beste drinkwater en het heerlijkste ijs. Dat ze de waterklep een langere levensduur geven, dat krijg je er ook bovenop. 
Filter voor je "frigo"?
We have it.

Niks beter
Vers geschilde frieten, in verse frituurolie. Is er één iets beter? Ja! Als de frietketel ook als nieuw is. Om je frituurketel weer als nieuw te krijgen is er deze merkwaardige ontvetter op basis van actieve en natuurlijke enzymen. Deze ProCleaner van FriFri doet wonderen met je ketel en zo ook met de frietjes achteraf. Smakelijk.
Goudbruin gebakken?
We have it.

Vrij van vingerafdrukken
Een hedendaagse, knappe dampkap boven je kookeiland moet kraaknet zijn. Dan pas is je keuken proper.  Deze spray reinigt, poetst en zorgt ervoor dat het oppervlak vrij blijft van vingerafdrukken. Geen sporenonderzoek dat nog iets op je stalen keukenoppervlakken terugvindt.
Kraaknette keuken?
We have it.

Bij Wynant-Broekaert werken we voor en achter de schermen hard om jou het beste te geven. En dat beste zit vaak in de dingen die je bijna niet ziet. Een filtertje, de juiste behandeling, de perfecte afstelling ... en onze techniekers.
 

Vragen?Contacteer ons

Nood aan advies? Audio beleven? TV voelen? Dienst-na-verkoop?
Laat ons iets weten. Ons team staat voor je klaar. You want it, we have it!

Site by Branderij