Blog posts Wynant-Broekaert

4 en een halve tips om je kinderen een onvergetelijke krokusvakantie te bezorgen 21/02/2020

Ja, zo’n week schoolvakantie boeiend en gevarieerd invullen … Niet zo evident. Wij doen je 4 en een halve tips cadeau om de komende krokusvakantie onvergetelijk te maken.

wynant broekaert kuurne

Ja, zo’n week schoolvakantie boeiend en gevarieerd invullen … Niet zo evident. Wij doen je 4 en een halve tips cadeau om de komende krokusvakantie onvergetelijk te maken.

1 Word zwarte gordel in karaoke

Vergeet Singstar. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een heuse karaoke. Zing de ziel uit je lijf op de meest uiteenlopende hits en knallers. Breng je publiek in vervoering met je fenomenale zangstem. Belgium’s got Talent, X-factor en nog … allemaal tegelijk in je woonkamer.

2 Laat de chefkok in je los
Niks zo leuk als de keukenschort aantrekken om te bakken. Pannenkoeken, wafels, cake, koekjes of taart … Je kinderen zullen ervan smullen en niet alleen zij. Samen de keuken op stelten zetten, beslag of deeg maken, mixen of blenden.
En daarna samen smullen. Je kids met een warme chocomelk, jij met een heerlijke kop koffie.

3 Word een heuse dj
Altijd al willen weten hoe het voelt om achter de draaitafels te staan? Droom je ervan om ooit op Tomorrowland voor duizenden mensen te spelen? Klein beginnen... Maak daarom van je woonkamer de partyplace to be. Laat de speakers maar knallen, mix en scratch je te pletter.

4 Doe van 'bioscoop bij je thuis'
Heerlijk toch om op en druilerige dag eens echt cinemaatje te spelen bij je thuis. Laat je kinderen bioscooptickets tekenen, schrijven en knippen. Ga daarna samen zitten om jullie film of films te kiezen. Een gezamenlijke keuze voor het gezin is ideaal. Zo vermijd je ruzie. Popcorn hoort er natuurlijk ook bij. In de magnetron kan, maar leuker is het wel als je de popcorn in een kookpot laat knallen.
Tot slot rolluiken neerlaten -niet erg, want het regent vast toch- lichten doven, dekentje erbij, popcorn en hup, we kunnen kijken. Geniet ervan.
Testkijken kan in onze experience room.

4,5 Verveel je eens te pletter
Je leest het inderdaad goed. Verveel je eens keihard te pletter. Ga maar eens gewoon op de bank zitten en voor je uit zitten staren. Vervelen mag. Vervelen is cool. Vervelen stimuleert de verbeelding en creativiteit. 

Een supercool lijstje met dingen om te doen. Kom vooral langs in de winkel. Want wat je nodig hebt, #wehaveit, perfect voor jou. Wedden dat de krokusvakantie voorbij is voor je er erg in hebt?
Wynant Broekaert producten

Vragen?Contacteer ons

Nood aan advies? Audio beleven? TV voelen? Dienst-na-verkoop?
Laat ons iets weten. Ons team staat voor je klaar. You want it, we have it!

Site by Branderij